Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

O poveste adevărată cu o fată singură și bani care se duceau pe apa sâmbetei.


Am o prietenă care e singură. Deocamdată… 
Îmi povestea la o gelaterie că se simte bine, independentă, puternică, până trebuie să care un bax de apă. Atunci i-ar trebui un bărbat :)

Stai puțin?! De ce să cari apă când există alternative? Mai ales că apa îmbuteliată are și ea problemele ei, dar despre ele vom vorbi pe larg în alt articol. 

Dacă mă urmăriți de mai puțin timp trebuie să știți ceva despre mine: NU recomand produse sau servicii în care nu cred și pe care nu le folosesc. De exemplu, înainte să vă povestesc vouă despre Brita am testat o cană a lor trei luni! Am schimbat al 4-lea filtru ieri. 


Am luat-o de la KitchenShop, magazinul de unde am cumpărat aproape toate sculele din bucătăria mea. Brita e nemțoaică! Made in Germany pe bune și cu 50 de ani de experiență în fitrarea apei la niveluri de performață “über alles”. Ce face ea? Îți filtrează apa de la robinet cu un filtru numit Maxtra care reduce considerabil concentrația de clor și oprește particulele de calcar și alte impurități care afectează calitatea apei. 
Unele modele au și un led indicator care e verde când totul e OK și galben, roșu când trebuie schimbat filtrul   

Avantajele față de apa îmbuteliată sunt mult mai mari decât ați crede.
Economisești bani, timp și energie. Ți-ai făcut vreodată calculul cât dai pe apă “la sticlă de plastic”? Eu și Radu consumam de 170-200 de lei pe lună, ceea ce înseamnă peste 2000 de lei pe an. Uite așa se duc banii pe apa sâmbetei :)) 



Ajuți și mediul! Până la 1500 de sticle de plastic reprezintă consumul mediu anual raportat! Iar aceste PET-uri sunt produse undeva, umplute undeva și transportate în principal cu autocamioane care ard, ați ghicit, MOTORINĂ. Apa este grea și amprenta de carbon a acestei industrii este dintre cele mai nasoale. 

Știu că v-am convins de la “am testat o Brita trei luni”, iar după calculul cu 2000 pe an v-ați întrebat “Dar Brita cât costă?”


Mult mai puțin. Am cumpărat ultima oară 3+1 filtre cu vreo 100 de lei. Tu poți să faci o afacere chiar mai bună! Dacă te miști cu talent mai prinzi oferta! Cana filtrantă Marella Cool de 2.4L cu filtru inclus are o reducere de 38% și costă doar 59 de lei până la finalul lunii! (Trebuie să-ți faci cont pentru a activa reducerea). 


‼️GIVEAWAY‼️🎁 Câștigă o cană filtrantă Brita EXACT ca aceea pe care o folosesc și eu! Bonus: Cartea mea de bucate, Gust verde, care nu se mai găsește de doi ani! Ce trebuie să faci? .............................. 1️⃣ Like this pic ❤️ 2️⃣ Follow @britaromania @kitchenshopromania @secreteleramonei 3️⃣ Comentează cu tag 3 sau mai mulți prieteni care ți-ar da la nevoie o cană cu apă 😘 Poți lăsa câte comentarii dorești, dar prietenii taguiți trebuie să fie diferiți! .............................. Perioadă concurs: 21 - 25 iunie 2019. (Extragerea va fi filmată și postată pe IGTV după ora 24:00). Organizatorul va verifica dacă toți termenii au fost respectați! Fiți, vă rog, atenți! 😉 După anunțatea câștigătorului acesta trebuie să-mi răspundă într-un mesaj privat cu adresa completă pentru livrarea premiului. În cazul în care câștigătorul nu își revendică premiul în termen de 7 zile, acesta va face obiectul unui nou concurs. Succes! 👌🏼 #giveaway #giveawayromania #kitchenshopromania #britaromania

104 Likes, 56 Comments - RAMONA CONSTANTINESCU (@secreteleramonei) on Instagram: "‼️GIVEAWAY‼️🎁 Câștigă o cană filtrantă Brita EXACT ca aceea pe care o folosesc și eu! Bonus: Cartea..."
Dacă te simți norocoasă, intră pe contul meu de instagram și participă la Giveaway-ul Brita.
Dacă vrei să fii sigură că nu pierzi oferta mergi într-un magazin KitchenShop sau comandă din link: http://bit.ly/2Xtj27G