Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Primăvara asta ispitele se topesc în gură!


Când eram mică și voiam ciocolată mama îl certa pe tata “Nu-i mai da, Mitică, și așa nu doarme!” Dar asta nu m-a făcut să nu mai iubesc ciocolata. M-a făcut să urăsc somnul! 

Când am mai crescut: “Nu mânca prea multă ciocolată, că ți se strică dinții”. 
Dar nici asta nu m-a făcut să renunț la ciocolată. Am în schimb ață dentară, apă de gură, cea mai performantă periuță de dinți din lume și le folosesc atât de des încât se sperie și dentiștii. 

Eram în facultate când am auzit prima dată fraza: Nu mai mânca atâta ciocolată că te îngrași”. Nu mi-a fost zisă mie, că atunci eram la un pas de anorexie, dar după ani și ani am realizat că era totuși ceva în ciocolată care nu se spală cu periuța. Era ceva acolo ce nu se poate scoate decât dacă se scoate… din rețetă! ZAHĂRUL!

Abia anul trecut, într-un efort de echipă cu Green Sugar, după 15 încercări eșuate, am gustat al 16-lea test și am zis “În sfârșit, o ciocolată fără zahăr la fel de bună ca una cu zahăr!”
Între timp am schimbat frunizorul de cacao așa că pot spune că avem CIOCOLATĂ FĂRĂ ZAHĂR MAI BUNĂ DECÂT CELE MAI MULTE “NORMALE” DE PE PIAȚĂ. 

Nu-mi place să-mi arog meritele altora așa că vă spun deschis că eu, de una singură, n-aș fi putut să fac minunea asta niciodată! Fără oamenii deștepți, îndrăzneți și muncitori de la Green Sugar ar fi rămas doar cai verzi pe pereți!

Primele 4 tipuri de ciocolată au apărut de ziua mea. În prima lună au depășit toate estimările de vânzări și cresc ca Făt-Frumos, într-o zi cât alții într-un an. 
Ați putea crede că ne-am oprit, dar nu suntem genul. E un proverb chinezesc “Cine crede că doar s-a oprit merge de fapt înapoi”. 
Am reușit să transformăm o plăcere vinovată într-una “safe”? Hai să mergem și mai departe! Caramel fără zahăr se poate? Toată lumea a zis că nu se poate. Acum toți cei care au zis asta pot să cumpere CARAMELLA! Să văd dacă mai pot să spună că nu se poate cu ea în gură! :))

Am lăsat pentru final favorita mea. Ciocolata cu CĂTINĂ! Este un gust atât de altfel încât nu are rival. 
Bonus:  Cătina e din sursă BIO. 
Bonus și mai mare: Cătina BIO e Made in Romania. 

Deja există cereri pentru export în condițiile în care încă nimeni nu a gustat-o! 
La presiunea doritorilor am creat o pagină de PRECOMANDĂ! Livrările încep de pe 4 martie, dar, dacă o vei comanda atunci nu garantez că îți vine rândul mai devreme de 1 aprilie. Fără păcăleală. Primul venit, primul servit :) Comenzi aici: https://greensugar.ro/categorie-produs/green-sugar/green-sugar-produse-cu-green-sugar/produse-secretele-ramonei/tablete/



Aici găsiți gama mea completă de produse fără zahăr, fără conservanți, fără ulei de palmier: https://greensugar.ro/secretele-ramonei/