Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Unde se termină moda și începe prostia!Nu citesc reviste stupide, dar am senzația că și celelalte au început să o ia razna! Citez “Trendul săptămânii este…”
Doamne, cât tupeu!
Cumpărăm prea puține cârpe dacă avem trenduri la 6 luni sau la fiecare anotimp? 
Trendul săptămânii? 
De ce nu trendul zilei!
Anunțat împreună cu datele meteo! 
Cumperi astăzi, arunci mâine! Că oricum se strică la spălat. Haine de unică folosință cu etichete verzi pe care să scrie “save water” că acum toate rahaturile au câte o cauză pe care o susțin de formă. Dacă toate companiile care investesc în evenimente caritabile sau “de conștientizare ecologiecă” chiar ar FACE gesturi caritabile sau ECO am fi ajuns departe.
Industria confecțiilor este unul dintre cei mai mari poluatori din lume. Dar nu o să auziți influenceri vorbind despre asta. Cine să-ți spună că e OK dacă mergi la 5 evenimente cu aceeași rochie? Nuuuu! E sărăcie!
Țoale scumpe pe oameni săraci cu duhul. 
Adevărații creatori de modă muncesc enorm la o creație. Te îmbraci în artă! De ce aș renunța la ceva dacă îmi vine bine și mă pune în valoare?
L-am întrebat astăzi pe Radu dacă prin cărțile lui e și un studiu despre cum le afectează pe femei cursa asta infernală a modei, inclusiv prin malnutriție (haine scumpe, mâncare ieftină). 
Culmea! Există!
Dar trendul săptămânii nu e să citești cărți. 
Păcat. 
O carte pe săptămână costă mai puțin și valorează mai mult decât o rochie pe zi.