Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

PÂINE CU MAIA + GIVEAWAY KITCHENAID STAND MIXER!


Mai avem nevoie și de vești bune! V-am pregătit pentru azi o pâinică sexy și un GIVEAWAY de senzație! Un stand mixer KitchenAid în valoare de 2800 de lei! Despre concurs vă dau detalii mai jos. :)
Dragii mei, sunteți câștigați și dacă NU câștigați! Cum vine asta? :))
În caz că nu-l câștigați la mine, acest mult dorit stand mixer de la KitchenAid are 10% REDUCERE! Și asta nu e tot! Vine cu 7 accesorii standard incluse + un cadou fabulos de la Emile Henry! Un vas de copt pâine din ceramică franțuzească! Aici găsiți oferta valabilă doar în luna aprilie și doar pe site-ul KitchenShop:


Mulți dintre voi m-ați întrebat ce puteți face cu un astfel de mixer. Dragii mei, îi este greu să vă spun ce NU puteți face cu el. :) Aprope toate rețetele de pe blogul meu din ultimii 5 ani sunt făcute cu acest mixer. Cozonaci (adio frământat), pâinici, prăjituri, piureruri, bezele, torturi, creme, de toate am făcut cu el.  Îl iubesc și îl recomand! E ca un fel de Terminator! Se conectează la zeci de accesorii și devine: storcător de fructe și legume, aparat de făcut paste, mașină de tocat carne, feliator și multe altele pe care nu vi le spun că ne ia toată ziua. Puteți face cu stand mixerul chiar și înghețată!


Stați! Nu fugiți chiar acum pe instagram la concurs sau pe kitchenshop.ro să-l cumpărați la reducere că n-am apucat să vă spun de pâine.

Pâinea cochetă de azi este făcută cu maia în coproducție. Pe unii o să îi surprindă, dar în lumea asta de online să știți că mai există și bloggeri care se susțin între ei și care cred că e destul loc pentru toți.  Așa ar trebui să fie. Rețeta mea de pâine cu maia este de fapt... a lui Chef Dexter! (fost concurent MasterChef, magician la Ibrik în Paris și un prieten extraordinar). În laboratorul lui, Dexter vă explică pas cu pas într-un video cum să facem rețeta de pâine cu maiahttps://www.youtube.com/watch?v=_a2F-hJwE4k


În bucătărie, la fel ca în viață, îți trebuie parteneri pe care să te poți baza. Fie că o să-l câștigi la mine, fie că-l iei de la KitchenShop (cu reducere luna asta) Stand Mixerul KitchenAid e un braț de fier. La propriu! Îl am de 5(cinci) ani și trage ca-n prima zi. Inclusiv a-trage privirile prietenelor mele când vin în vizită.
Concursul se află pe contul meu de instagram. Succes!