Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Secretul meu - povestea adevărată


Multe fete îmi scriu că sunt o inspirație. Că vor să fie și ele așa puternice. Mai ales după apariția cărților și a brandului de super foods SECRETELE RAMONEI mă simt privită ca mai mult decât sunt. 
Mă simt datoare să vă spun adevărul, chiar dacă o să mai pierd dintre oameni :)

Nu am crescut cu încerdere. Pentru mă am avut o soră care a murit părinții mei au încercat să mă protejeze încât n-am avut mai nimic din ce aveau toți copiii. Bicicleta, rolele, chiar și mingea erau prea riscante. 
Nu am fost copilul favorit. Cred că nici sora mea mai mare, care mă ajută acum inclusiv la Secretele Ramonei nu a fost copilul favorit al părinților noștri. Favoriți erau copiii altora, care mâncau tot din farfurie, dormeau la prânz și luau note mari. Acum mulți dintre ei sunt grași, dorm… pe ei :) și nu fac nimic cu viețile lor. 

Îndrăznesc să rog toate mamele să NU își certe copiii comparându-i defavorabil cu alții! Poate ai lor au talente pe care încă nu și le-au descoperit. Poate au ambiție și putere de muncă. Poate au un caracter mai frumos și nu dau din coate ca să iasă în față, dar cândva o vor face, că uleiul și apa nu se amestecă. 
Secretele Ramonei a început cu niște borcane pe o masă și mai mulți oameni care gustau și își spuneau părerea. Cred că am slăbit două kile doar transpirând de emoție. 

În prima zi în care au fost la vânzare nu m-am dus la fabrică. Îmi era teamă că niciun telefon nu va suna, nicio comandă pe site, niciun mail. Am stat închisă în dormitor cu telefonul lângă mine, ușor amețită că nu închisesem un ochi toată noaptea. 
Când telefonul a sunat în sfârșit am fugit la baie. Fluturii în stomac sunt apă de ploaie :))

Aș vrea să vă spun că acum e altfel. Uneori e mai rău pentru că acum sunt ce n-am fost niciodată. Un succes. N-am luat premiul 1 niciodată, n-am fost șefă de promoție la Arte, am divorțat la 29 de ani, n-am copii, dar astăzi de succesul următoarei lansări depind joburile unor oameni care au copii față de care simt o responsabilitate. Înainte de lansarea napolitanelor n-am dormit bine toată săptămâna. Am amânat lansarea de pe vineri pe luni doar ca să mă gândesc tot weekendul dacă am făcut o prostie. M-am certat cu Radu de vreo 10 ori. Nu m-am dus la fabrică deși am adeverință și toată ziua telefonul nu a sunat. Nu a avut nimeni timp pentru că am vândut peste 2000 de unități într-o singură zi! Mi-a spus Radu prin ușă. Cum care ușă? De la baie, evident. 

Asta e! Am vrut să știți adevărul. Sunt o femeie obișnuită, chiar nesigură și vulnerabilă care a vrut să-și demonstreze mai degrabă ei decât altora că poate mai mult. 

P.S.  Să nu credeți că pentru mama sunt astăzi o femeie de succes. Când am dus împreună pisica la veterinar eu am intrat într-o dispută cu medicul după care am ieșit să scot niște bani de la bancomat. Știți ce i-a răspuns mama doctorului la întrebarea “Și ce face mai exact fata dumneavoastră la București?”
“Ce să facă, vinde ciocolată” :)))
Acum și napolitane. Cu preț redus de lansare. La cererea voastră am prelungit perioada de reducere până pe 15 mai! Direct din link: