Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Pentru toți cei îngrijorați că aș avea probleme de sănătate. Răspunsul meu oficial pe blog.


Am ales fotografia de mai sus (2016) pentru că simt că și astăzi dau un examen. :)

Când am făcut mișto de telefonul de la mama care mi-a remarcat cearcănele am primit multe mesaje. Nu toate erau de genul “ești frumoasă, naturală, nu ești plastic”. Au fost destule care m-au descumpănit că așa sunt eu proastă și ascult pe toată lumea :)) 


Câteva fete mi-au recomandat somn (cu pastile). Lor le răspund primele: somnul ajutat de pastile e mai mult un fel de sedare. Un somn cu E-uri. Din alea rele de care eu nu pun nici în mâncare :))

Nu vreau să fiu rea, dar există doar somn “de frumusețe”, somn care să te facă mai deșteaptă nu e. Ăla se cheamă studiu. 


Mesajele mai “îndrăznețe” mi-au recomandat chiar un cabinet sau altul de chirurgie plastică și recunosc că n-a fost așa o mirare să văd de pe conturile lor de social media că fie lucrau la medicul recomandat, fie i-au dat tag pe sânii cei noi la prima plajă după relaxare.  


Au mai fost mesaje cu “muncești prea mult”. Haideți să fim sincere până la capăt: toate vrem să ni se dea o șansă! Să facem zgomot! Toată echipa muncește, nu numai eu. Ne pregătim să ocupăm un spațiu nou, mai mare și retehnologizat la care - ați ghicit - se muncește! Când ai un vis muncești pentru el ca în mesajele acelea de pe facebook: “Nu mă opresc când am obosit, mă opresc când am câștigat”. 

Eu muncesc 

să nu vă dezamăgesc. 


Și să nu mă dezamăgesc nici pe mine. 

P.S. Pentru cei care vor să mă susțină cu adevărat (nu doar cu sfaturi) link-ul aici: https://greensugar.ro/secretele-ramonei/