Budincă de ovăz cu scorțișoară și unt de arahide (la blender)


Ieri v-am spus că am primit bijuteria de foc de la KitchenShop pentru teste. ❤️ Noul model de blender Artisan K400 de la KitchenAid este extrem de stabil la viteză maximă, iar de mixat efectiv dispar ingredientele în câteva clipe. 😬
Am făcut o budincă de ovăz cu scorțișoară și unt de arahide. Noi o adorăm la micul dejun.



2 ouă

100ml lapte vegetal

2 lingurițe extract de vanilie

3 linguri cu vârf cu unt de arahide

2 banane coapte

140g fulgi de ovăz

1 linguriță praf de copt

30g îndulcitor

1 lingură rasă cu scorțișoară



1. Preîncălziți cuptorul la 180 grade.

2. Puneți în blender toate ingredientele în ordinea de mai sus și mixați 1 minut.



3. Turnați compoziția într-o tavă cu hârtie de copt. (Eu am rămas fără hârtie în video 🙈)




4. Decorați cu felii de banană și băgați tava la cuptor pentru 35 de minute. 

5. Cu 5 minute înainte să o scoateți împrăștiați la suprafață câteva bucăți mici de ciocolată și niște unt de arahide.

Asta e tot! Un mic dejun destul de sățios 😘


P.S. În acest moment blenderul KitchenAid K400 are o ofertă imbatabilă: primești banii înapoi dacă nu-ți place și ai 90 de zile să te răzgândești! În trei luni ai timp să-l verifici din toate pozițiile 😂 

Link către produs aici: https://www.kitchenshop.ro/filtersearch?q=K400%20