Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Porridge proteic!


După un an de teste am lansat (zic eu, dar și clienții) poate cea mai bună pudră proteică de pe piață :) 5 arome senzaționale! Tot ce veți găsi în aceste cutii este 100% natural! 💛

✔ Fără zahăr adăugat și fără conservanți! 

✔ Proteine din caju și migdale din surse organice! 

✔ Proteine din zer de calitate înaltă (de la văcuțe care au mâncat doar iarbă "from grass to glass")

✔ Îndulcite natural cu Green Sugar! 

Proteinele se pot consuma cu lapte rece sau cu apă. Plăcerea mea este să le combin cu lapte rece pentru că am efectiv senzația că beau înghețată topită! Atât de bune sunt aceste pudre proteice :)

M-am gândit să vă mai dau o variantă pentru ele. O rețetă sănătoasă și foarte sățioasă! Porridge proteic! Pe românește este un terci de ovăz, dar cu un gust fabulos! Mai jos am pentru voi și un video cu această rețetă.



  Pentru două porții:  

100g ovăz

400ml lapte vegetal (eu am folosit de migdale)

2 măsuri pudră proteică (ce aromă vreți voi) combinate într-un pahar cu 4 măsuri de lapte (folosiți lingura din cutii)

Topping: cremele voastre favorite și fructe proaspete (eu am folosit cocos, Veganella, Fisticella și felii de banană)


  Mod de preparare:  

1. Într-o oală medie am pus fulgii de ovăz și laptele. Îmi place să folosesc lapte vegetal pentru că nu se prinde la fierbere de cratiță 😄
2. Am dat focul tare, iar când a început să fiarbă am micșorat focul.
3. Lăsați la fiert 5-6 minute timp în care amestecați cu o lingură din lemn din când în când.
4. Am oprit focul și am lăsat deoparte. 

5. Acum este momentul să punem proteina în terciul nostru de ovăz. Știu că în multe rețete de pe net majoritatea aleg să pună pudra proteică direct în terci. Mie nu mi se pare ok pentru că nu se omogenizează cum trebuie. Varianta mea este foarte simplă: puneți 2 măsuri de pudră proteică într-un pahar cu 4 măsuri de lapte. Folosiți lingura pe care o găsiți în fiecare cutie și omogenizați cu telul electric pe care îl primiți cadou la fiecare comandă de pudre proteice. 

6. Turnați proteina lichidă în terciul de ovăz și amestecați ușor cu lingura de lemn. Totul este perfect omogenizat. 
7. Pentru topping eu am folosit combinația divină de Veganella și Crema Suprema de cocos. Radu a dorit Fisticella 😋

Poftă mare și o zi cu mult soare! Vă garantez că nu o să vă gândiți la mâncare în următoarele ore. Chiar este foarte sățios! Vă pup! 😘VIDEO cu rețeta mai jos!