Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

5 Idei “horror” pentru un Halloween reușit!


Sunt în culmea fericirii că voi avea invitați la masa de Halloween. Da, zici că e Crăciunul, cu Mumia în loc de Moș! O să am 4 feluri haioase de mâncare. Le-am făcut și pozat cu o săptămână înainte, iar acum le postez pentru voi. Poate găsiți un strop de inspirație în nebuniile de mai jos. Sunt testate pe soț. Încă mai mișcă :))


  Pizza cu tot cu “proprietar” :D  
Am cumpărat o pizza (pt că nu sunt în stare să fac una) şi am ornat-o cu fâşii subțiri de mozzarella. Am băgat-o la cuptor 5min până s-a topit pânza de păianjen. La final l-am făcut si pe dl păianjen din măsline negre. Buhuhuuu!!!



  PLĂCINTĂ DELICIOASĂ CU MERE ȘI UNT DE ARAHIDE   
O plăcintă altfel la gust decât cea tradițională. Gustul de măr copt amestecat cu scorțisoară și unt de arahide... este ceva divin! :) Rețeta aici!


  Smoothie aromat de dovleac în borcane desenate  
Am luat un marker și am desenat pe două borcănașe. E de mare efect! Vă asigur că se șterge cu spirt (am încercat eu înainte) :)) Un smoothie delicios, aromat și dulce. 
Rețeta aici.


  Bebe Mumia!  
Am căutat ca nebuna niște crenvurști mai “sănătoși”. Greu am găsit o variantă din curcan cu peste 80% carne. În fine, m-am împăcat cu ideea că sunt doar pentru Halloween și nu pentru “everyday use”.



Am cumpărat aluat de plăcintă și m-am pus acasă pe tăiat fâșii subțiri și înfășurat crenvurștii în ele. I-am băgat la cuptorul preîncălzit 200 grade C pentru 10-15min. Mai exact până se rumenesc ușor la suprafață. Le-am făcut și ochișori la final, din muștar ;)



  Bufnițe dulci  
Le-am făcut și anul trecut. Au fost un mega succes! Rețeta aici.