Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Adevărul despre mine este că sunt mult mai fericită atunci când nu mă abțin de la dulce. Nici cei din jur nu au de suferit. Dacă eu sunt fericită și Radu este un bărbat fericit :))


Mulți dintre voi mă știți din perioada “Gust Verde”. Aventura mea cu o carte de bucate de succes, stoc epuizat cu 2 ani în urmă. Nu am mai reeditat-o din două motive. Scump și ... “s-a mai gătit” (pentru cine știe bancul cu copywriter-ul.) Vi-l spun la final. Așa că, am decis de capul meu să pun pe blog rețetă cu rețetă din cartea mea. O să găsiți pe blogul meu în meniu la butonul “FOOD” un buton nou “CARTEA GUST VERDE”. Mai am multe rețete de postat. E bine de știut că la mine găsiți varianta FREE a cărții :))

Aventura mea cu gătitul a pornit pe la 29 de ani. Fix în momentul în care divorțam. Am plecat dintr-un loc unde aveam de toate. Chiar și mâncarea era gătită pe placul meu, iar eu doar dădeam din cap și aprobam că este gustoasă. Am plecat din locul unde ciorba era caldă și m-am dus… să-mi iau covrigi. Pe mine divorțul m-a trimis la aragaz. Era necesar să gătesc și să cheltuiesc mai puțin. Prima rețetă mi-a ieșit din prima, chiar și din a doua… iar la a treia încercare m-am îndrăgostit de mâncare.

Dulcele pentru mine este al doilea orgasm. Nu am fost niciodată fan zahăr, așa că am început să învăț să gătaesc raw, vegan cu altfel de îndulcitori. În aventura mea cu Gust Verde o să găsești cele mai delicoase torturi, fără zahăr și foarte ușor de făcut.

Mierea, siropul de arțar sau siropul de agave pot fi niște înlocuitori foarte buni pentru zahăr. Pentru mine, vedeta îndulcitorilor ar trebui NU doar să nu fie zahăr! Ci să îndulcească, dar cu zero calorii! Cu toții am auzit de Stevia Rebaudiana, dar atenție mare aici că nu toată stevia de pe piață este a fel. Am testat mult. Poate că și voi ați rămas ca și mine cu același gust amar la propriu și la figurat.

După mulți ani de studiu, cei de la Green Sugar au reușit să obțină un gust stabilizat similar cu cel al zahărului. Deloc amar! Zero calorii și zero indice glicemic. Imaginați-vă ce bucurie pentru cei care suferă de diabet. L-am folosit acum 3 ani în rețetele din cartea mea, îl folosesc și azi. Încerc să vă surprind cu rețete care obișnuiau să fie “bombe calorice”, iar eu vi le pun “pe tavă” cu extrem de puține calorii. Mă joc în bucătăria mea și experimentez ca tu să ai un produs final spectaculos și să te lingi pe degete. Așa cum am făcut de exemplu cu ultima rețetă postată TORT MOUSSE DE CIOCOLATĂ FĂRĂ ZAHĂR”. Sigur că se poate! Timpul trece, dar cei de la Green Sugar nu stau degeaba. S-au dezoltat foarte mult în ultimii 2 ani și au venit pe piață cu niște produse senzaționale. Iată câteva:


De vedeta Green Sugar știți deja. Fără acest minunat îndulcitor nu ar exista aceste produse de care eu una mă bucur enorm. Green Sugar e ca un DJ: îți remixează rețetele care băteau în 1000 de calorii și scoate din ele niște megahit-uri prietenoase cu silueta ta decât o noapte de dans în club!
*dansul arde calorii, dar alcoolul…
Îți las mai jos câteva rețete delicioase realizate cu noile produse Green Sugar!









V-am promis un banc. E scurt și… fără zahăr :))
De ce nu mai fac copywriterii sex după vârsta de 30 de ani?
Pentru că s-a mai făcut!
Referitor la titlu…
Este foarte adevărat că o relație merge mult mai bine atunci când interdicțiile sunt precum caloriile de la Green Sugar. Adică zero! :) Haideți să nu ne mai interzicem fericirea din farfurie. Se poate și în varianta dulce și sănătos! ;)


GREEN SUGAR PE FACEBOOK:
GREEN SUGAR PE INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/greensugar/


Aici găsiți gama mea completă de produse fără zahăr, fără conservanți, fără ulei de palmier: https://greensugar.ro/secretele-ramonei/